50+ Circuit

Voor de 50-plussers  bestaat in 2017 weer de mogelijkheid deel te nemen aan het Vijftig Plus Circuit in district Limburg. Deze competitie is speciaal voor leden van 50 jaar en ouder. Doel van deze competitie is om oudere tennisspelers in de gelegenheid te stellen in een recreatieve en sportieve sfeer tennispartijen te spelen.

Wil jij ook meedoen? Geef dan jouw gegevens uiterlijk 18 januari door aan onze competitieleider Rob Claessen (rob_claessen@hotmail.com).

Wat is het Vijftig Plus Circuit?
Het Vijftig Plus Circuit is een competitie die wordt gespeeld op maandag en/of vrijdag. De deelnemende ploegen worden ingedeeld in poules in een roulerend schema. Dit houdt in dat alle ploegen uit een poule elkaar op een speeldag op het park van een deelnemende vereniging ontmoeten. Deze vereniging is aangewezen als gastheer. Iedere vereniging is in de eigen poule éénmaal gastheer (indien mogelijk op de dag dat de vereniging zelf niet speelt). Bij de indeling wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met reisafstanden.

Op maandag worden de dames- en herendubbel poules gespeeld en op vrijdag de gemengddubbel poules. De speeltijden zijn tussen 10.00 uur en 15.00 uur. Spelers van het Vijftig Plus Circuit mogen maximaal speelsterkte cat. 5 hebben. Bekijk hier het gehele reglement.

NIEUW:
Het Vijftig Plus Circuit Limburg wordt met ingang van 2017 gespeeld in twee klassen, zodat iedereen op zijn/haar eigen niveau speelt:
1e klasse: Voor dubbelspeelsterktes cat. 5, 6 en 7
2e klasse: Voor dubbelspeelsterktes cat. 7, 8 en 9

Uiteraard wordt er tijdens de wedstrijden serieus getennist, maar dit gaat hand-in-hand met de gezelligheid op de speeldagen. Het roulerende speelschema zal dit bevorderen.

Speeldata Vijftig Plus Circuit 2017
Maandag:        17 april / 24 april / 1 mei / 8 mei / 15 mei / 22 mei / 29 mei
Vrijdag:            14 april / 21 april / 28 april / 5 mei / 12 mei / 19 mei / 26 mei