Interesse?

U kunt zich zich aanmelden als lid via het aanmeldingsformulier.

Op dit moment is er geen wachtlijst. Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging en kunt u direct tennissen. Jouw aanmelding is pas verwerkt nadat je een bevestigingsmail hebt ontvangen van onze ledenadministratie. Heb je tussentijds vragen? Bel of mail dan met Jack Luijs.

Bijgaand aanmeldingsformulier kunt u printen en ingevuld inleveren met een recente pasfoto. De noodzakelijke gegevens staan vermeld op het formulier. TCB_aanmeldingsformulier

Heeft u nog verdere vragen dan kunt u deze per email (voorzitter@tennisclubbaexem.nl) stellen. Ook zijn we graag bereid u persoonlijk op ons park wegwijs te maken.

In onderstaande links tips van de kenners bij de KNLTB bij de keuze van een schoenen of een racket.

Hoe kies ik de juiste tennisschoenen?

Hoe kies ik het juiste tennisracket?