KNLTB Afhangbord, KNLTB.Club en de KNLTB.Club.App

Leuke dingen doen of producten bestellen wanneer je wil, waar je wil en aangepast naar jouw wensen. Snel, overzichtelijk en digitaal. Het zijn ontwikkelingen van deze tijd. De KNLTB ziet die ontwikkelingen ook en speelt hier in het belang van zijn clubs en leden op in. Daarom werkt de tennisbond al enige tijd toe naar één grote tenniscommunity, waarin alle verenigingen en leden met elkaar in verbinding staan en dat voldoet aan alle moderne verwachtingen. En het nieuwe KNLTB Afhangbord is daarvoor een belangrijke bouwsteen.

KNLTB Afhangbord

Is een snelle en eenvoudige manier om banen te kunnen afhangen. Via het afhangbord heb je inzicht in de beschikbare banen, kunnen we clubnieuws en evenementen onder de aandacht brengen en geeft het ruimte aan het in beeld brengen van onze sponsoren.

Banen hangen we voortaan af via het digitaal afhangbord. Dit kan op twee manieren

Via het Afhangbordscherm dat in de ruimte bij het buitentoilet hangt.  Met je KNLTB pas log je in via de kaartlezer. Vervolgens krijg je inzicht in de beschikbare banen en kun je andere spelers toevoegen om tegen te spelen. Selecteer dan je baan en spelen maar! Via deze link meer informatie en veelgestelde vragen over het Afhangbord. Of bekijk hier het korte instructiefilmpje.

Heb je nog geen sleutel om in die ruimte te komen? Deze worden kostenloos verstrekt. Vraag deze dan aan bij Niek Leduc of mail naar info@tennisclubbaexem.nl.

Daarnaast is digitaal afhangen ook mogelijk via je telefoon. Met de KNLTB.Club.App reserveer je eenvoudig een baan. De baan is pas definitief voor jou gereserveerd als je met je telefoon op de club komt. Nog even jouw pas door de lezer van het Afhangbord halen en spelen maar!

KNLTB.Club

In KNLTB.Club kun je alle (tot nu toe) ingeplande diensten eenvoudig in een agenda overzicht zien. Ook heb je een aparte weergave rechts van de kalender, waar jij jouw diensten kunt zien.

Inloggen in KNLTB.Club gaat als volgt (uitgebreide instructie inzien bardienst via KNLTB.Club)

• Ga naar: https://mijn.knltb.club/clubs
  • Ga naar onze clubomgeving door de plaatsnaam (Baexem) in te voeren
  • Log vervolgens in met jouw bondsnummer en jouw wachtwoord

Ter herinnering ontvang je van het mailadres clubinfo@knltbclub.email één week en één dag voordat jij staat ingepland voor een (bar) dienst, een mail.

Het kan natuurlijk zijn dat er nog bardiensten gepland moeten worden. Zodra we een nieuwe dienst voor jou hebben ingepland, ontvang je hiervan automatisch een mail. En uiteraard ook weer de herinneringsmails die het systeem één week en één dag van te voren stuurt.

KNLTB.Club.App

Niet alleen kun je banen afhangen met de Club.App, ook ontvang je er het KNLTB nieuws op, zie je welke evenementen gepland zijn en kun je een tennismaatje vinden. Meer hierover vind je in deze link. De app is beschikbaar in de Play Store en op de App Store. Zet de app snel op je telefoon en ga ermee aan de slag.

Inloggen. Hoe doe ik dat?

Om in te loggen in de ClubApp heb je  natuurlijk een wachtwoord nodig. Deze kun je zelf aanvragen vanuit de ClupApp met jouw bondsnummer.

En heb je vragen? Stel ze dan gerust bij voorkeur via mail naar info@tennisclubbaexem.nl.