Activiteitendag jeugd TCB

Op Zaterdag 5 september hebben onze jeugdleden hun jaarlijkse Activiteitendag gehad. Het was even spannend of de weergoden ons goed gezind waren, maar gelukkig konden 27 kinderen s’middags starten. Als eerste startte TTA met de trainers Ludo en Tariel met een spetterende tennisclinic. Diverse spelvormen passeerden, terwijl de beats over de tennisbaan knalden. Van de beginnende Rood (mini) spelers tot de gevorderden grootveld spelers iedereen kwam aan z’n trekken. Erna volgde een spellencircuit, waarbij vooral het koekhappen en verkleed chips eten een flinke strijd en hilarische momenten opleverden.
Rond etenstijd kwamen de frikandellen en friet, de mayonaise en ketchup spoten over de tafels…
Inmiddels brak zelfs de zon door en had de juniorjeugdcommissie en geweldige waterglijbaan opgezet op het gras. Ondanks dat de temperatuur aan de frisse kant was werd er vol gegleden over de waterglijbanen en in de zwembadjes om punten te scoren!
Hierna iedereen in de warme douche en klaarmaken voor de tombola. Vooral de jongste spelers stonden al de hele dag watertandend voor de tombola tafel, er waren enkele Nerf pistolen als prijs beschikbaar gesteld door Holbox (nogmaals bedankt!)
Nadat de kleinere kinderen werden opgehaald werden er nog diverse spellen in de kantine gedaan onder begeleiding van disco muziek en lampen. Zeker “Citroen, Citroen” was een succes, de stoelen vlogen door de kantine.
Al met al een zeer geslaagde dag!

IMG_0466

IMG_0482 IMG_0489 IMG_0497 IMG_0504 IMG_0514 IMG_0516 IMG_0522 IMG_0524 IMG_0532 IMG_0536 IMG_0538 IMG_0541 IMG_0542 IMG_0550 IMG_0554 IMG_0555