Deze zomer lessen? Schrijf je dan nu in!

Het is weer mogelijk om je aan te melden voor de Zomertraining 2017 voor volwassenen. Ook dit seizoen worden de lessen gegeven door de trainers van TTA.

De kosten bedragen 125 euro per deelnemer voor 12 lessen; de lesgroep bestaat dan uit 4 personen.

Als je in een grotere groep wilt trainen, geef dit dan aan bij ‘opmerkingen’. TTA biedt dit niet standaard aan, maar gaat op basis van de aanmeldingen kijken of het mogelijk is.

Aanmelden kan tot uiterlijk 15 maart via onderstaande link:

Info inschrijven:
•         Op het eerste blad staat algemene informatie betreft de les.
•         Wanneer je dan op ‘klik hier op inschrijfformulier’ klikt, kom je in het systeem.
•         Bij vereniging selecteer je TC Baexem en vul je je naam en email in.
•         Aan de rechterkant staan de mogelijkheden van training plus prijzen.

Je kunt op twee manieren betalen:
•         Ideal (op het moment dat de planning bekend is en je gaat niet akkoord met indeling, dan krijg je het bedrag teruggestort op jouw rekening. Ben je anders ingedeeld dan waarvoor je betaald hebt, krijg je het teveel betaalde terug of wordt er in overleg een aanvullende factuur gestuurd).
•         Incasso overboeking (start op het moment dat je akkoord gaat en wordt eind april geïncasseerd. Via incasso heb je ook de mogelijkheid om in 1, 2 of 6 termijnen te betalen)

Met vriendelijke groet,

Technische commissie