Het André van de Ven toernooi was weer geslaagd!

Afgelopen vrijdag werd al weer voor de 14e keer het André van de Ven toernooi gehouden.  Tussen 10.00 en 16.00 uur speelden de deelnemers twee dubbelwedstrijden en een mixwedstrijd van elk 45 minuten. Het was ook dit jaar weer volle bak (16 dames en 16 heren) en werd er op deze zonnige dag volop getennist. De organisatoren Afke Meijer, Marian Peeters en Maria Stappers hebben er ook dit jaar weer gezorgd dat we een mooie toernooidag hadden, dank daarvoor! En met dank aan de sponsoren Slagerij Jeurninck en Spar Synco konden de deelnemers genieten van een heerlijke lunch.

Dit ééndags toernooi voor senioren is ooit in 2003 op de KNLTB agenda gezet door André van de Ven. Na zijn overlijden heeft Afke Meijer het stokje overgenomen en is het toernooi vanaf 2008 verder gegaan als het André van de Ven toernooi.

Alvast voor jouw agenda: de 15e editie van het André van de Ven toernooi is op vrijdag 6 juli 2018.