Koningsspelen bij TCB

Vrijdag 21 april was het een drukte van belang op het tennispark. In totaal 150 leerlingen van Basisschool Harlekijn hebben kunnen genieten van tennisclinics verzorgd door een aantal van onze leden.

Dit jaar geen traditionele sportdag voor de leerlingen van BS Harlekijn. In plaats daarvan voetbalclinics bij RKVB, badminton in Baexheimerhof, atletiek in de Hannenhal en tennisclinics op ons park.

Tussen 9.00 en 13.00 uur maakten zes groepen van zo’n 25 kinderen kennis met tennis. En dat veel kinderen tennis leuk vonden was duidelijk te zien. Elke 35 minuten wisselden de groepen en aan het einde van de ochtend hadden alle 150 leerlingen (van groep 3 t/m groep 8) kunnen proeven aan de tennissport. Hopelijk kunnen we binnenkort een aantal nieuwe jeugdleden welkom heten:)