Najaarscompetitie; aanmelden kan tot 28 mei

Belangstelling om najaarscompetitie te spelen? Geef je op en we bekijken de mogelijkheden. De mogelijkheid bestaat om een voorkeursteam op te geven. Er kan dan volstaan worden met het inleveren van één inschrijfformulier, mits van elke speler de gevraagde gegevens volledig zijn ingevuld. Ook individuele aanmeldingen zijn mogelijk.

Mede afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de inschrijvingen per competitiesoort, bepaalt de technische commissie in overleg met de aanvoerders  hoeveel teams er kunnen worden ingeschreven. Bij overinschrijving is het mogelijk dat er geen competitie gespeeld kan worden, tevens bestaat dan de mogelijkheid om deel te nemen aan een andere competitiesoort of worden de thuiswedstrijden op een ander park gespeeld.

Inschrijven is mogelijk tot en met 28 mei 2016. Het inschrijfformulier graag inleveren bij Rob Claessen, Rijksweg 11 te Baexem (rob_claessen@hotmail.com). Ook voor vragen over de najaarscompetitie kun je terecht bij Rob. De speeldata voor het najaar staan in dit document.

Weten welke competitiesoorten in onze regio gespeeld kunnen worden? In dit document lees je hierover meer.