Nieuwe sponsoren stellen zich voor

Graag stellen wij in deze mail enkele nieuwe sponsoren van TCB aan jullie voor. Wij willen Paul Daamen, Clemens Meerts, Team De Busjop en Pieter Raaijmakers hartelijk danken voor het ondersteunen van onze vereniging!

Binnenkort volgen nog enkele andere nieuwe sponsoren. Meer informatie vinden jullie op onze site www.tennisclubbaexem/sponsors.

 

Daamen Party Design

Een geslaagd feest begint bij Daamen Party Design in Baexem, de professionals! Want Daamen weet wat tevreden klanten willen. Daamen Party Design gaat altijd een stapje verder en maakt uw party of evenement tot een gebeurtenis waar u en uw gasten nog lang over napraten. Wij zijn al meer dan vijfenveertig jaar een betrouwbare partner die op creatieve en inventieve wijze de rode loper uitlegt en u alle zorg uit handen neemt. Onze kennis en ervaring vormen de bouwstenen voor een onvergetelijke dag of avond.

Het leveren van maatwerk is al decennialang onze leidraad. Duizenden tevreden klanten gingen u voor. U kunt de volgende zijn! Daarom nodigen wij u uit om te feesten, met Daamen uit Baexem!


Meerts Rechtspraktijk

In 2015 bestaat Meerts Rechtspraktijk 10 jaar. Clemens Meerts begon zijn bedrijf in 2005 met een praktijk aan huis in Baexem en later in Beegden. Op 2 Januari 2012 opende Meerts zijn nieuwe kantoor, buitenshuis, op het Dorpsplein in Beegden. De behoefte aan deze stap ontstond door het toenemende aantal  cliënten en dus ook  een toenemend aantal medewerkers en dossiers.

10 jaar en ruim 12.000 gerechtelijke procedures verder, regelmatig tot en met de hoogste rechters, kan geconstateerd worden dat Meerts een solide naam heeft opgebouwd in de wereld van het recht. Eenieder kan Meerts zijn juridisch probleem geheel vrijblijvend voorleggen. Dit kan telefonisch, per e-mail of in een korte bespreking. Afhankelijk van de zaak wordt er vervolgens gewerkt op uurbasis, no cure no pay of een combinatie daarvan. Ook zijn er nog andere financiële afspraken op maat mogelijk.

Meerts staat bekend als de aanhouder die wint en kansen ziet waar anderen die laten liggen. Daarbij worden Service en Snelheid  door hem en zijn team juristen met hoofdletters geschreven. Bovendien is het kantoor laagdrempelig. Informeel, maar wel to the point. Neem dus gerust contact op, want vragen staat vrij!

www.meerts.nl

 

De Busjop

Wij zijn restaurant de Busjop en vertellen u graag in het kort iets meer over ons zelf.

De Busjop is gelegen op een sfeervolle locatie aan de rand van het Leudal’s bos. Na een wandeling kunt u bij ons eten & genieten!

Wij maken graag gebruik van de veelzijdige regionale versproducten die in het Leudal te vinden zijn, waaronder de vleesproducten van “Flavours of the Farm”. Hierdoor creëren en waarborgen wij met trots een eigen unieke smaak die u nergens anders zult proeven.

Voor onze kleine gasten hebben wij zowel binnen als buiten speelgoed en vertier. Ook uw hond is bij ons van harte welkom.

Wist u dat de Busjop een uitstekende locatie is voor bruiloften, partijen, vergaderingen, bedrijfsuitjes en (zakelijke) lunches? Wij ontvangen u graag om van elk van deze gelegenheden een aangenaam gebeuren te maken.

Laat u verrassen, wij doen het graag! Bekijkt u rustig eens onze website of volg ons op Facebook en/of Twitter.

Wij heten u alvast van harte welkom!

Team de Busjop

 

Verhoeven Bakkerij: liefde voor klein brood

Al dertig jaar leggen wij ons toe op het bakken van lekkere luxe zachte broodjes en worstenbrood. Broodjes waar je de liefde van onze ervaren bakkers aan af proeft. We zijn dan ook met recht een echte specialist.

Onze broodjes leveren we aan supermarkten, horecaondernemers en de horecagroothandel in Nederland en België.