Nieuwe sposoren TCB!

Graag stellen wij in deze mail weer enkele nieuwe sponsoren van TCB aan jullie voor. Wellicht hebben jullie de nieuwe reclameborden al zien hangen op ons park.

Wij willen ’t Mikpuntj, De Gouverneur, Koen Werter en Porto Maurizio hartelijk danken voor het ondersteunen van onze vereniging!

‘t Mikpuntj
Wij, Jeroen Kessels en Jacqueline Kusters, gaan onze droom waarmaken, het runnen van een ambachtelijke bakkerij. Op 7 april 2015 zijn we gestart met ’t Mikpuntj, voorheen Bakkerij de Renet. Voor dag en dauw zijn we al druk in de weer met het maken van een ruim assortiment ambachtelijk brood en banket. Wij voorzien u graag van bijvoorbeeld een heerlijke vlaaien, lekkere broodjes en luxe bonbons.

U bent van harte welkom!
Op dinsdag t/m vrijdag  van 8.00 -18.00 uur, op zaterdag van 8.00 – 15.30 uur.
In onze winkel aan de Dorpstraat 71, 6095 AG  Baexem, telefonische bereikbaar via: 0475 – 451217
Kijk ook eens op facebook.com/Mikpuntj of  www.mikpuntj.nl

Grand café-restaurant de Gouverneur
In een markant wit pand op het sfeervolle pleintje bij de kerk. Hartje Heythuysen. Daar heten Mariëlle en Chantal je hoogstpersoonlijk welkom bij grand café – restaurant de Gouverneur. Overdag wip je bij de Gouverneur binnen voor een verzorgd kopje koffie met vlaai, vers gebakken panini’s, torenhoge clubsandwiches, of gewoon een vertrouwde uitsmijter.’s Avonds kun je er terecht om ontspannen te borrelen en lekker te eten.

Gluten- of lactoseallergie
Bij de Gouverneur uit eten gaan is een feestje! Voor iedereen. Want Bert, de chef-kok, houdt graag rekening met de wensen van gasten die een voedsel allergie of – intolerantie hebben. Hij heeft met name veel ervaring met de bereiding van gerechten zonder gluten of lactose.

Fantastische feestlocatie
De Gouverneur is een fantastische locatie voor een feest waar je nog lang met heel veel plezier terugdenkt. Een babyborrel of doopfeest, je bruiloft, een verjaardag, reünie of jubileum, bij de Gouverneur vier je je feest zoals jij dat wilt.

Met de sfeervolle Gouverneurszaal, de zonnige tuin en het grote terras op het plein, biedt de Gouverneur je alle mogelijkheden voor een bijeenkomst op maat. Ook aan je kinderen is gedacht. Die amuseren zich in de speelgrot zonder de andere gasten te storen.

Grand café-restaurant de Gouverneur | Dorpsstraat 110-112 | 6093 ED Heythuysen | 0475-440484
www.grandcafedegouverneur.nl

Werter Fiscaal Advies & Administratie
Werter Fiscaal Advies & Administratie is een jong, ambitieus en vooral betrokken bedrijf dat zich richt op ondernemers (MKB, starters en zzp’ers) en particulieren. Er worden kwalitatief hoogstaande diensten verleend op specifieke fiscale en administratieve onderdelen. Daarbij neemt Werter Fiscaal Advies & Administratie naast de ondernemer plaats, spreekt de taal van de ondernemer en hecht veel waarde aan een lage drempel. Uitgangspunt van de dienstverlening is de individuele situatie van de klant en het feit dat de wetgeving zich voortdurend wijzigt. De persoonlijke situatie en doelstellingen zijn belangrijk omdat het leveren van maatwerk in de dienstverlening in deze tijd meer dan ooit noodzakelijk is. Mogelijke fiscale problemen dienen in een vroeg stadium te worden gesignaleerd en opgelost. Dit is de filosofie van Werter Fiscaal Advies & Administratie. Meer informatie: www.werterfaa.nl

Porto Maurizio
Buon giorno! Wij, Maurizio & Nicole Palermo-Kockelkoren, zijn sinds 1 december 1995 de trotse eigenaren van Italiaans restaurant Porto Maurizio.
Begonnen in Horn en sinds 17 juli 2014 verhuisd naar het oude gemeentehuis in Heythuysen.

In Heythuysen hebben we een nieuw concept:
7 dagen per week geopend; grand-café vanaf 10 uur en keuken van 11.30-21.30 uur.

Er is een samenwerking geboren met Penders Voetzorg en Past Schoenen, die eveneens in het oude gemeentehuis gevestigd zijn.

Arrivederci da Porto Maurizio!