Opschoonactie tennispark – help jij ook mee?

Zoals je misschien al wel gezien hebt, kan het park wel wat aandacht gebruiken.  Zowel op als naast de banen mag er wel weer even extra geveegd worden, onkruid weggehaald en de borders geschoffeld worden.  Wel zo fijn voor ons allemaal als ons park er weer netjes verzorgd bij ligt.

Daarbij ziet het er dan ook weer netjes uit op vrijdag 6 juli met het André van de Ven toernooi. Ook dit jaar weer volle bak met veel tennissers van andere clubs.

Dit kunnen we alleen maar met hulp van zoveel mogelijk leden. Als we allemaal een beetje doen,  is het zo gedaan…. én nog gezellig ook! Kunnen we daarna weer genieten op ons mooie park.

We hebben een paar momenten geprikt om er samen de schouders onder te zetten. De werkzaamheden verdelen we over:

• Zaterdag 23 juni van 10.00 – 11.30 uur
  • Donderdag 28 juni van 19.00 – 20.30 uur
  • Woensdag 4 juli van 19.00 – 20.30 uur

Kun jij ook even komen helpen? Top! Kies het moment dat jou het beste past. En wil je liever overdag of een ander moment een keer wat schoffelen of vegen is dat uiteraard ook zeer welkom.