Tennislessen winter 2016-2017

Komend winterseizoen biedt Tennis Time Academy weer een attractief trainingsprogramma aan voor beginners en gevorderden, zowel voor junioren als voor senioren. De lessen worden gegeven bij Dennenmarken in Roermond.

• Lessen starten in oktober en lopen door t/m maart 2017
  • Trainingslocatie is sportcentrum Dennenmarken in Roermond
  • Cursus betreft 20 lesweken
  • Er is géén les in de basisschoolvakanties en op feestdagen
  • Lessen worden verzorgd door trainers van Tennis Time Academy
  • Trainingen zijn voor zowel beginners als gevorderden

Inschrijven kan t/m 10 september 2016 via deze link: http://www.ttacademy.nl/tc-baexem/

Info inschrijven:

• Op het eerste blad staat algemene informatie betreft de les.
  • Wanneer je dan op ‘klik hier op inschrijfformulier’ klikt kom je in het systeem.
  • Bij vereniging moet je TC Baexem selecteren en je naam en email ingeven.
  • Aan de rechterkant staan de mogelijkheden van training plus prijzen.
  • Wanneer je nog niet staat aangemeld krijg je een button om je gegevens in te vullen.
  • Hierna volgt de procedure; welke cursus je wilt, je kunt opmerkingen plaatsen en aangeven wanneer je verhinderd bent.

TTA heeft 2 betaalmogelijkheden:

• Ideal (betaal je direct bij inschrijving)
  • Incasso overboeking (start op het moment dat je akkoord gaat en wordt eind oktober geïncasseerd). Via incasso heb je ook de mogelijkheid om in 1,2 of 6 termijnen te betalen). In de algemene voorwaarden staan alle voorwaarden en alleen als je hiermee akkoord gaat, kun je je inschrijven.

Heb je nog vragen? Graag via mail naar technischecommissie@tennisclubbaexem.nl