Voorjaarscompetitie – inschrijven kan tot 1 december

Belangstelling om voorjaarscompetitie te spelen? Geef je op en we bekijken de mogelijkheden. Je kunt een voorkeursteam op te geven. Er kan dan volstaan worden met het inleveren van 1 inschrijfformulier, mits van elke speler de gevraagde gegevens volledig zijn ingevuld. Ook individuele aanmeldingen zijn mogelijk.

Mede afhankelijk van het aantal inschrijvingen en de inschrijvingen per competitiesoort, zal de technische commissie in overleg met de aanvoerders bepalen hoeveel teams er kunnen worden ingeschreven. Bij overinschrijving is het mogelijk dat er geen competitie gespeeld kan worden, tevens bestaat dan de mogelijkheid om deel te nemen aan een andere competitiesoort of worden de thuiswedstrijden op een ander park gespeeld.

Inschrijven is mogelijk tot en met 1 december 2017. Het inschrijfformulier kan ingeleverd worden bij Rob Claessen, Rijksweg 11 te Baexem (rob_claessen@hotmail.com).AANMELDFORMULIER VOORJAARSCOMPETITIE 2018

Let op! Juniorleden graag inleveren bij Nicky Martens (nickymartens@hotmail.com of jeugdcommissie@tennisclubbaexem.nl).

In onderstaande bestanden staan zowel de speeldata als de diverse competitievormen vermeldt. Nieuwe competitievormen zijn de 8&9 competitie en de zomeravondcompetitie.

• Voor de voorjaarscompetitie 2018 is gekozen voor uniformiteit in de vorm van verkort spelen in alle dubbelpartijen: alleen een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil) in plaats van een derde set.