Worldtour Competitie

Als aanvulling op het bedanken van de jeugdsponsoren van de tennisclub, willen we namens de jeugdcommissie nog een kleine uitleg geven waarom al deze nieuwe materialen zijn aangeschaft. De KNLTB heeft in 2013 een volledig nieuwe opzet voor het jeugdtennis gemaakt. Dit betekend dat alle mini’s en driekwart jeugdleden, geen competitie meer spelen op woensdag, maar 1x in de maand op zondag morgen, het hele jaar door!

In november was TCB “host” vereniging voor de rode Worldtour (zo heet deze competitie) en stond deze ochtend in het teken van de Masters in Groot Brittanie. Zoals op de foto’s te zien, lag het park er fantastisch bij in de herfstkleuren en met de nieuwe lijnen en netten hadden we een prachtig “Center Court” gemaakt. De mini’s speelden deze ochtend veel korte wedstrijdjes tot en met 7 punten.

Het lijkt erop dat deze nieuwe opzet voor het jeugdtennis voor de kinderen in ieder geval meer speelplezier, meer wedstrijden spelen oplevert. Benieuwd naar deze nieuwe Worldtour Competitie? Zondag 6 april en zondag 4 mei is TCB weer gastheer en worden er s’morgens weer diverse leuke wedstrijdjes gespeeld, kom gerust kijken!

Namens de jeugdcommissie

Henriette, Anouck, Nicky en Anoushka