Opzeggen

Opzeggen lidmaatschap

Wil je geen lid meer willen blijven van onze vereniging, dan kun je dit, met inachtneming van onderstaande, doorgeven aan de ledenadministratie via mail jack@luijs.nl. Jouw opzegging is pas verwerkt nádat je  een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Als je jouw lidmaatschap m.i.v. het nieuwe seizoen/jaar op wil zeggen, dient u dit te doen vóór 1  januari van het lopende jaar. Ben je te laat met afmelden, dan zal TCB minimaal de al gemaakte kosten aan u doorberekenen. Graag zorgen voor tijdelijk afmelden i.v.m. blessure of zwangerschap, dan brengen wij 50% van de jaarlijkse contributie in rekening.

Je krijgt een bevestiging waarbij gevraagd wordt naar de reden van afmelding voor zover van toepassing. Daarnaast vragen wij je de ontvangen parkeerschijf voor het afhangbord én de (evenuteel gehuurde) sleutel in te leveren. En om ons jouw bankrekeningnummer door te geven waarop TCB de eventueel betaalde borg (voor de kantinediensten en voor de eventueel gehuurde verlichtinssleutel)  kan terugstorten.
De borg voor de eventueel gehuurde verlichtingssleutel krijg je op jouw rekening teruggestort (€ 20,00) nadat wij de sleutel hebben ontvangen.

Heb je verder nog vragen, stel deze dan bij voorkeur per email (voorzitter@tennisclubbaexem.nl).