Opzeggen

Opzeggen lidmaatschap

Wil je geen lid meer willen blijven van onze vereniging, dan kun je dit, met inachtneming van onderstaande, doorgeven aan de ledenadministratie via mail jack@luijs.nl. Jouw opzegging is pas verwerkt nádat je een bevestigingsmail hebt ontvangen.

Als je jouw lidmaatschap m.i.v. het nieuwe seizoen/jaar op wil zeggen, is het nodig dat jij dat ons vóór 1 december van het lopende jaar laat weten. Ben je te laat met afmelden, dan zal TCB minimaal de al gemaakte kosten aan u doorberekenen (ter info: aanmaken KNLTB pas kost 25,00). Graag zorgen voor tijdelijk afmelden i.v.m. blessure of zwangerschap, dan brengen wij 50% van de jaarlijkse contributie in rekening.

Heb je verder nog vragen, stel deze dan bij voorkeur per email (voorzitter@tennisclubbaexem.nl).