Donderdag 5 september Seniorentoernooi 60+

06 augustus 2019

De tennisverenigingen van Roggel, Heythuysen en Baexem organiseren samen een sportief en gezellig toernooi voor 60+ leden. Er worden heren dubbel, dames dubbel en mix wedstrijden gespeeld.

Op donderdag 5 september vanaf 9.30 uur ben je van harte welkom bij Wimbledonck in Roggel. Koffie en een stuk vlaai staan dan voor je klaar!

Als afsluiting is er in de middaguren een heerlijke brunch/buffet. Verder zullen we de weergoden verzoeken om te zorgen voor een zonnige nazomerse dag!

Interesse? Aanmelden kan tot 29 augustus via mail aan [email protected]

Aanmeldingen van leden van andere clubs uit de regio zijn uiteraard ook welkom dus spreekt het voort en spoor je tennismaatjes aan om mee te doen! Hopelijk wordt het een groot succes en kunnen we er een jaarlijks terugkerend toernooi van maken!

Vragen?

St. Janstraat 1a