Tenniskids

15 januari 2021

Kleuren en leeftijden

Het Tenniskids programma bestaat uit verschillende fasesBlauw, Rood, Oranje en Groen. Voor de allerjongste jeugd is er Tenniskids Blauw. Daarna stroom je door naar Rood, Oranje en uiteindelijk Groen. Na Groen is een kind helemaal klaar om met de bekende gele bal op een hele baan te tennissen. Het doel van Tenniskids is om kinderen zo snel mogelijk het spel te laten spelen.

Wedstrijdjes spelen

Naast leuke en uitdagende trainingen kunnen kinderen die tennissen in Tenniskids het hele jaar door wedstrijdjes spelen. Zo kunnen ze meedoen aan de Tenniskids competitie of zich inschrijven voor een Tenniskids toernooitjeHet maakt niet uit of een kind al langer tennist of net begonnen is: er zijn competities en toernooitjes voor iedereen!

Het leuke aan wedstrijdjes spelen is, is dat het niet alleen gezellig is, maar dat kinderen zo ook steeds beter worden. Zo krijgen ze nog meer plezier in tennis.