Het bestuur van TC Baexem:

De ledenadministratie wordt verzorgd door:

Zelf jouw gegevens aanpassen kan ook. Ga naar www.knltb.club en log in met je persoonlijke inloggegevens. Inloggen op je persoonlijke KNLTB pagina kan uiteraard ook.

Wil jij onze club een handje helpen?

We zijn op zoek naar leden, die een actieve rol in de club willen. Dat hoeft zeker geen bestuursfunctie te zijn! We zoeken hulp bij:

• het onderhouden van ons tennispark
  • het vinden en binden van sponsoren
  • en we zijn op zoek naar leden / ouders die een handje willen helpen bij de jeugd.

Daarnaast zijn we ook op zoek naar bestuursleden. Statutair moet ons bestuur bestaan uit 7 (!) leden; momenteel bestaat het bestuur uit slechts 4 leden. Een aanvulling van drie is daarom op korte termijn noodzakelijk!

Wil je meer informatie over hoe jij een handje kunt helpen bij het reilen en zeilen in onze club? Neem dan contact op met één van de bestuursleden.

Vragen?

St. Janstraat 1a