Tennislessen seizoen 2020/2021

Tennislessen

Jeugd

Op donderdagmiddag trainen 3 groepen met jeugdleden vanaf 15:15 op ons tennispark

Op woensdagavond traininen er 2 groepen vanaf 20:00 op ons tennispark

Winter Senioren

We bieden op dit moment winterlessen aan de tennishal in Heibloem

Deze worden gegeven op Woensdagavond op 20:00 of 21:00 uur of op Donderdag om 18:00 uur. Bij voldoende interesse is het mogelijk om extra uren toe te voegen.

Geef bij het aanmelden aan waar je voorkeur naar uitgaat.

Ben je met een groep en wil je op een ander moment les  ? Kies dan in de inschrijving op anders we nemen dat contact met je op!

De kosten voor de winterlessen zijn 180 Euro voor 12 lessen.

De lessen starten eerste week november.

Klik hier om je aan te melden!

Winter Junioren.

Gaat in de winter de tennisles door? Zoals in onze vorige brief aangekondigd, zijn we de afgelopen periode actief bezig geweest om de tennislessen o.l.v. Joep van de Voort na 5 november voort te zetten in de sporthal. Dit is ons gelukt! Tijdens de winterperiode kunnen we 15 tennislessen volgens onderstaand schema aanbieden voor een extra eenmalige bijdrage van €50,- in de sporthal van Baexem.

Onderstaande aanmelding is voor winterlessen op donderdagmiddagen na school in de sporthal van Baexem (tijd even onder voorbehoud nav aantal aanmeldingen).

Denk aan passende kleding en schoeisel (ivm Corona mag er geen kleedlokaal gebuikt worden, aub thuis omkleden).

Klik hier om de junioren aan te melden!