Tennislessen seizoen 2020/2021

NIEUW BIJ TC BAEXEM:

Ben jij ook helemaal klaar om het najaar seizoen samen met TCB af te trappen? Dan hebben wij goed nieuws!

TC Baexem gaat haar banen ook tijdens het winterseizoen beschikbaar stellen aan haar leden!

Je kunt dus lekker onbeperkt blijven tennissen op ons eigen park! Ook is het vanaf vandaag mogelijk om je aan te melden voor onze winter lessen. Ervaren speler of beginner? Iedereen is van harte welkom!

Informatie winterprogramma senioren

Lesperiode

Lesperiode betreft 15 weken (eind oktober t/m eind maart). Tijdens de feestdagen en schoolvakanties worden er geen lessen gegeven. Exacte les-data worden verstrekt na aanmelding.

Trainingslocatie

De lessen zullen plaatsvinden bij TC Baexem. Wanneer de banen in Baexem niet bespeelbaar zijn vanwege weersomstandigheden zal er uitgeweken worden naar LTC Ittervoort.

Lestijd

Een lesuur bestaat uit 50 minuten training en 10 minuten warming up/inspelen.

Trainingsdagen

Maandag, dinsdag en donderdag

174,00 p.p. (groep van 4 personen)

139,00 p.p. (groep van 5 personen)

Lidmaatschap

Het is alleen mogelijk deel te nemen aan de winterlessen als je in het bezit bent van een lidmaatschap van TCB Baexem. Ben je nog geen lid dan kun je nu ook winter lid worden bij TC Baexem voor de duur van de lesperiode voor het bedrag van € 50,-. https://www.tennisclubbaexem.nl/lid-worden

Voor dit bedrag mag je onbeperkt gebruik maken van onze banen en indien deze door weersomstandigheden niet bespeelbaar zijn van de banen van LTC Ittervoort. (details volgen later)

Trainers

Jouw lessen worden verzorgd door Yannick Quaedvlieg of Pim van Pol van Tennis Management Limburg (TML).

Aanmelden?

Aanmelden is mogelijk tot uiterlijk 26 september a.s. via deze link:  Tc Baexem Senioren | Tennis Management Limburg (tm-limburg.nl)

Speciaal woord van dank

Wij willen Joep van de Voort hartelijk bedanken voor zijn tomeloze inzet voor de club dit jaar. Helaas is het voor Joep niet meer mogelijk zijn RacketAtelier te combineren met de tennislessen voor het najaar op de club. Desalniettemin zijn wij dankbaar voor zijn inzet en aanstekelijke enthousiasme tijdens de tennislessen. Wij wensen Joep heel veel succes met het verder uitbreiden van zijn eigen bedrijf.

Met sportieve groet,
Tennisclub Baexem!